RETSEPTID

Tervislikud küpsetised

Gluteenivaba porgandileib (1 päts)
gluteenivaba, piimavaba

Gluteenivaba porgandileib

Koostis:

  • 500 g peeneks riivitud porgandit
  • 150 g gluteenivaba jahusegu (nt. Schär mix it Universale)
  • 1 tl Himaalaja soola
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 tl soodat
  • 100 g päevalilleseemneid
  • 2 muna
  • 100 ml piima

Valmistamine:

Kuumuta ahi 180 kraadini. Sega omavahel kokku kõik kuivained. Lisa jahusegule riivitud porgand ja munad ning sega kokku. Lisa piim. Sega kõik ühtlaseks. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ja kergelt õliga määritud leivavormi. Küpseta ahjus ca 1 h.

Koostööpartnerid

Scroll to Top