RETSEPTID

Tervislikud küpsetised

Valgurikas pannkoogitort tuunikalaga (24 cm läbimõõduga koogivorm)
gluteenivaba, laktoosivaba

Pannkoogid:

  • 5 muna
  • 150 g gluteenivaba jahusegu
  • 500 ml laktoosivaba piima
  • 1 tl roosat Himaalaja soola
  • Praadimiseks rapsiõli

Täidis:

  • 370 g purustatud tuunikala soolvees (2 konservi)
  • 1 peeneks hakitud punane sibul
  • 140g konserveeritud maisi
  • 2 keedetud muna
  • 200 g laktoosivaba kodujuustu
  • 30 g laktoosivaba majoneesi
  • 180 g Kreeka jogurtit (4% rasva)
  • 1 tl roosat Himaalaja soola
  • Värskelt hakitud tilli
  • 2 želatiinilehte
  • 3 spl kuuma vett

Gluteenivaba porgandileib (1 päts)
gluteenivaba, piimavaba

Koostis:

  • 500 g peeneks riivitud porgandit
  • 150 g gluteenivaba jahusegu (nt. Schär mix it Universale)
  • 1 tl Himaalaja soola
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 tl soodat
  • 100 g päevalilleseemneid
  • 2 muna
  • 100 ml piima

Koostis:

  • 1 suurem suvikõrvits
  • 400 g kodujuustu (soovi korral laktoosivaba)
  • 4 muna
  • 150 g Tallegg suitsukana kuubikud
  • 100 g gluteenivaba jahusegu (nt. Schär mix it Universale)
  • 1 tl Himaalaja soola
  • pipart maitse järgi
  • peoga hakitud maitserohelist (petersell, till, murulauk)
  • 2 spl oliiviõli

Koostis:

  • 200 g suvikõrvitsa viljaliha (seemed eemaldatud)
  • 600 g päevalilleseemneid
  • 1 tl roosat Himaalaja soola
  • 2 tl jahvatatud vürtsköömneid

Koostööpartnerid

Scroll to Top