RETSEPTID

Tervislikud magustoidud

Küpsetamata apelsini-moonikook (24 cm koogivorm)
gluteenivaba, laktoosivaba, suhkruvaba

Põhi:

  • 150 g kaerahelbeid
  • 50 g rafineerimata vedelat kookosõli
  • 30 g erütritooli
  • 20 g suhkruvaba kakaopulbrit
  • Näpuotsaga roosat Himaalaja soola

Täidis:

  • 1 purk 18% rasvasisaldusega kookospiima
  • 500 g rasvatut ja laktoosivaba kohupiimapastat (Mo Saaremaa)
  • 2 apelsini riivitud koor + 1 apelsini mahl
  • 50 g mooniseemneid
  • 100 g erütritooli
  • 10 g naturaalset vaniljet
  • 5 želatiinilehte

Küpsetamata suvine mangotort (24 cm koogivorm)
gluteenivaba, laktoosivaba, suhkruvaba

Põhi:

  • 200 g kaerahelbeid
  • 50 g rafineerimata vedelat kookosõli
  • 30 g erütritooli
  • Näpuotsaga roosat Himaalaja soola

Täidis:

  • 1 purk 18% rasvasisaldusega kookospiima
  • 500 g rasvatut ja laktoosivaba kohupiimapastat (Mo Saaremaa)
  • 300 g mangopüreed + 50 g (Salvest)
  • 100 g erütritooli
  • 7 želatiinilehte

Koostis:

  • 500 g riivitud porgandit
  • 50 g hakitud Kreeka pähkleid
  • 150 g maasikaid (sobivad ka mustikad või muud meelepärased marjad)
  • 200 g toortatrajahu
  • 3 tl küpsetuspulbrit
  • 2 tl kaneeli
  • 30 g linaseemneid
  • 2 muna
  • 150 g erütritooli/steviat
  • näpuotsaga Himaalaja soola
  • 100 g vedelat kookosõli
  • 1 dl laktoosivaba/taimset piima

Biskviit:

  • 4 muna

  • 50 g vedelat mett

  • 2 spl suhkruvaba kakaopulbrit

  • 80 g mandlijahu

  • näpuotsaga Himaalaja roosat soola

Täidis:

  • 100 g kivideta kuivatatud datleid

  • 100 g kuivatatud virsikuid

  • 100 g kuivatatud jõhvikaid

  • 150 g kookospiima

  • 1 sidruni riivitud koor ja mahl

  • 1 spl vedelat mett

  • 50 g kookosõli

  • 2 tl piparkoogimaitseainet

Kate:

  • 200 g light toorjuustu

  • 1 apelsini riivitud koor ja mahl

  • 1 tl vedelat mett

  • suhkruvaba kakaopulbrit

Koostis:

  • 120 g nisujahu
  • 100 ml piima
  • 100 ml  vett
  • 80 g võid
  • 4 muna
  • 0,5 tl Himaalaja soola
  • 300 g maitsestamata rasvatut kohupiimapastat
  • 200 ml vahukoort
  • 3 spl erütritooli
  • 1 tl vanillikaunapastat (Madagascar bourbon)

Koostis:

  • 150 g täisterakaerahelbeid
  • 50 g vedelat rafineerimata kookosõli
  • 10 g erütritooli/steviat
  • näpuotsaga Himaalaja soola

Täidis:

  • 1 purk (400 ml) rasvast 18%´list kookospiima
  • 500 g laktoosi- ja rasvavaba MO Saaremaa kohupiima
  • 300 g mangopüreed
  • 1 laimi pressitud mahl ja riivitud koor
  • 50 g erütritooli/steviat
  • 6 želatiinilehte
  • kaunistuseks värske mango, kookoshelbeid ja laim

Koostööpartnerid

Scroll to Top