RETSEPTID

Tervislikud lõunasöögid

Mahlased ja tervislikud suvikõrvitsa-juustukotletid (20 tk)
gluteenivaba

Koostis:

  • 1,5 kg suvikõrvitsa viljaliha (seemned eemaldatud)
  • 4 riivitud küüslauguküünt
  • 150 g riivjuustu
  • 15 g tšiiaseemneid
  • 15 g jahvatatud kanepiseemneid
  • 250 g kaerajahu
  • 2 muna
  • 2 tl roosat Himaalaja soola

Koostis:

  • 450g puhastatud kõrvitsat
  • 2 peenelt hakitud punast sibulat
  • 3 hakitud küüslauguküünt
  • 300g risotoriisi (kuivainena)
  • 1,5dl kuiva valget veini
  • 1L aedviljapuljongit (Foodstudio)
  • 100g Parmigiano Reggiano juustu
  • 10g kookosõli
  • Himaalaja roosa sool/pipar
  • Muskaatpähkel
  • Mõni safraniniit
  • 50g röstitud kõrvitsaseemneid

Koostis:

  • 600 g veisehakkliha/kanahakkliha
  • 600 g suvikõrvitsa viljaliha (seemned eemaldatud)
  • 1 suurem hakitud sibul
  • 2 riivitud küüslauguküünt
  • 1 muna
  • Himaalaja sool/ pipar

Koostis:

  • 1 kg hakitud keedupeeti
  • 700 g hakitud keedukartulit
  • 5 keedetud ja riivitud muna
  • 200 g hakitud värsket kurki
  • 200 g hakitud hapukurki
  • 2 hakitud punast sibulat
  • 300 g hakitud heeringafileed
  • 380 g maitsestamata jogurtit
  • 200 g 10% hapukoort
  • 3 tl Himaalaja soola
  • 1 tl jahvatatud musta pipart
  • 2 tl sinepit

Koostööpartnerid

Scroll to Top