RETSEPTID
Tervislikud lõunasöögid
Hakklihakotletid suvikõrvitsaga (17 tk)
gluteenivaba
Koostis:
- 600 g veisehakkliha/kanahakkliha
- 600 g suvikõrvitsa viljaliha (seemned eemaldatud)
- 1 suurem hakitud sibul
- 2 riivitud küüslauguküünt
- 1 muna
- Himaalaja sool/ pipar
Valmistamine:
Kuumuta ahi 180 kraadini. Riivi suvikõrvits, aseta sõelale, raputa üle soolaga, sega läbi ja lase seista 15 minutit. Sega teises kausis hakkliha, sibul, küüslauk, muna ja maitseained. Pigista suvikõrvitsast käte vahel nii palju vett välja kui võimalik ja lisa taignale. Sega läbi. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber ja vormi käte vahel valmis kotletid. Küpseta ca 20-25 minutit.