RETSEPTID
Tervislikud lõunasöögid
Koostis:
- 1,5 kg suvikõrvitsa viljaliha (seemned eemaldatud)
- 4 riivitud küüslauguküünt
- 150 g riivjuustu
- 15 g tšiiaseemneid
- 15 g jahvatatud kanepiseemneid
- 250 g kaerajahu
- 2 muna
- 2 tl roosat Himaalaja soola
Kuldne kõrvitsarisoto (neljale)
gluteenivaba
Koostis:
- 450g puhastatud kõrvitsat
- 2 peenelt hakitud punast sibulat
- 3 hakitud küüslauguküünt
- 300g risotoriisi (kuivainena)
- 1,5dl kuiva valget veini
- 1L aedviljapuljongit (Foodstudio)
- 100g Parmigiano Reggiano juustu
- 10g kookosõli
- Himaalaja roosa sool/pipar
- Muskaatpähkel
- Mõni safraniniit
- 50g röstitud kõrvitsaseemneid
Hakklihakotletid suvikõrvitsaga (17 tk)
gluteenivaba
Koostis:
- 600 g veisehakkliha/kanahakkliha
- 600 g suvikõrvitsa viljaliha (seemned eemaldatud)
- 1 suurem hakitud sibul
- 2 riivitud küüslauguküünt
- 1 muna
- Himaalaja sool/ pipar
Koostis:
- 1 kg hakitud keedupeeti
- 700 g hakitud keedukartulit
- 5 keedetud ja riivitud muna
- 200 g hakitud värsket kurki
- 200 g hakitud hapukurki
- 2 hakitud punast sibulat
- 300 g hakitud heeringafileed
- 380 g maitsestamata jogurtit
- 200 g 10% hapukoort
- 3 tl Himaalaja soola
- 1 tl jahvatatud musta pipart
- 2 tl sinepit