RETSEPTID

Tervislikud õhtusöögid

Koostis:

  • 1 spl oliivõli
  • 1 hakitud sibul
  • 4 hakitud küüslauguküünt
  • 400 g külmutatud lillkapsast
  • 400 g külmutatud brokolit
  • 2 keskmist kooritud ja tükeldatud kartulit
  • 400 ml vett
  • 400 ml kookospiima
  • 1 öko puljongikuubik
  • maitse järgi Himaalaja soola

Pitsapõhi:

  • 1 kg maitsestamata kodujuustu
  • 8 muna
  • 200 g gluteenivaba jahu
  • 2 tl Himaalaja soola

Koostis:

  • 1 pakk värsket basiilikut
  • 10 kirsstomatit
  • 1 pakk prosciutto crudo sinki
  • 1 pakk meelepärast mozzarella või burrata juustu
  • 1 spl kvaliteetset oliiviõli
  • Himaalaja sool

Oapihv:

  • 2 purki musti ube
  • 5 spl tšiiaseemneid + 1,5 dl vett
  • 3 riivitud küüslauguküünt
  • 2 peeneks hakitud punast sibulat
  • 70g BBQ kastet (gluteenivaba)
  • 4 spl sojakastet (gluteenivaba)
  • Poole laimi värskelt pressitud mahl
  • 1 spl tabascot
  • 3 spl gluteenivaba jahu
  • Himaalaja sool/pipar

Koostööpartnerid

Scroll to Top